Світлодіодна мигалка на NE555

Світлодіодна мигалка на NE555 це готовий набір для початківців який включає у себе печатну плату, деталі, та схему. Потрібно лише це все спаяти докупи і все.
Читати далі →

Двоярусна клітка для кролів

Клітку для кролів зробити своїми руками зовсім не складно. За наявності приблизного креслення, матеріалів та інструментів, виготовлення займе не більше трьох днів. У топіку опис двоярусної клітки для кроликів яка зроблена своїми руками за три дні.
Читати далі →

Кролик у сметані

ушкований кролик у сметані мабуть найпопулярніша страва із кролика. М'ясо кролика вважається дієтичним. Воно дуже ніжне та соковите. Кролика тушкують у сметані, що робить м'ясо дуже солодким та м'яким. Тушкований кролик у сметані припаде до смаку всій Вашій родині.
Читати далі →

Як опублікувати свою саморобку

Невеликий топік про правила додавання топіків.
Читати далі →

Права користувачів та правила використання сайту

Невеликий топік про права зареєстрованих користувачів.
Читати далі →

Вимоги до публікацій

Вимоги до саморобок. Як писати, що писати і про що писати…
Читати далі →

Маточник для кролів

Маточник для кролів своїми руками зробити не складно, до того ж він просто необхідний при розведенні кролів, щоб кролиця не розкидала кроленят по клітці.
Читати далі →

Мова сайту Блоги саморобок

Змінено мову інтерфейсу сайту Блоги саморобок.
Читати далі →
  • 367

Салат на скорую руку из савойской капусты с колбасой

Кулинария: Салат на скорую руку из савойской капусты с колбасой
Мой рецепт приготовления вкусного салатика из савойской капусты с колбасой, который готовиться буквально за 15 минут так как все ингредиенты для этого салата уже готовые, их надо просто нарезать. Савойская капуста идеально подходит для
Читати далі →